.

Produkterne

Accurate Technology/ProScales er prisbillige målesystemer designet til at lave lineære målinger med hastighed, nøjagtighed og repeterbarhed.

Vores primære markeder er opgaver, der kræver høj nøjagtighed, der er bedre end et traditionelt målebånd, men ikke så præcist eller høj nøjagtighed (dvs. glas), som dyrere målesystemer. Vores nøjagtighed giver brugerne gentagelige målinger, positioneringsmuligheder og dataoutput. Produkterne er mere robuste end glassystemer, ikke hæmmet af magnetiske felter eller variabel indgangsspænding, meget støv-, vibrations- og snavsbestandige og fungerer nemt på batteristrøm i mange måneder. Vores produkter er grupperet i disse kategorier:

Almindelig lineær måling: Forskellige modeller af ProScale-systemer, er i stand til at måle op til 7,3mtr. ProScale kan leveres med enten Absolut teknologi og i en række standard, ligesom tilpassede længder kan leveres. LCD- og LED-digitale aflæsninger med forskellige data- og signaludgange og strømmuligheder er tilgængelige. Tilpassede systemer er tilgængelige til OEM-opgaver.

Kvalitetskontrolprodukter: Denne produktgruppe omfatter nøglefærdige målesystemer som ProTable™ designet til kvalitetskontrolmålinger. Disse produkter, der er baseret på ProScale-teknologi, er tilgængelige som håndholdte bærbare enheder såvel som fritstående og bordmålesystemer til at måle en eller to akser. Accurate Technology designer og fremstiller brugerdefinerede, kvalitetskontrol målesystemer til vores kunder - produkterne er tilpasset til specifikke behov.
Over 10.000 brugerdefinerede systemer leveret til træbearbejdning, ekstrudering, medicin, glas, stålindustri og tæller.

Dataopsamling og tilbehør: Accurate Technology fremstiller mange af sine egne dataindsamlingsenheder til at arbejde med ProScale-produkter. Disse produkter omfatter kablede og trådløse løsninger til at indhente og/eller konvertere måledata eller positionsoplysninger.

Træbearbejdningsprodukter: Måleløsninger designet specielt til møbel-, skabs-, dør-, vindues- og mølleindustrien. ProStop™ digitale hegnssystemer, ProKits™ maskineri eftermontering, plus flere produkter til at forbedre enhver træbearbejdningsværksted.

Brugerdefinerede designs: Vi fremstiller bruderdefineret udstyr til mange formål. Kontakt os med din opgave.

Prokuktkatalog

Klik på linkt til venstre for at åbne en PDF version af den originale ProScale katalog.

Det giver dig mulighed for at se nogle af de muligheder der tilbydes med ProSclae måleteknikker.


Qtec ApS

Lundsbjerg Industrivej 17
6200 Aabenraa
Denmark

Phone: +45 73662100

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

https://qtec.dk

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Login Form


© Tech Space. All rights reserved 2022