Vandskæring til mange formål

Uanset om du skærer med rent vand eller kører en produktion med flere slibende dyser, har Qtec en løsning, der vil give din produktion det den har brug for.
Hos Qtec tilbyder vi maskiner og pumper til enhvert formål. 

Vi samarbejder med verdens førende producenter af vandskæremaskiner.

Hvad er vandstråleskæring?

Tag almindeligt postevand og pres det til 4,000 bar(ca.) og pres det igennem et meget lille hul. Bland vandet med et slibemiddel og du har en meget tynd vandstråle i ekstrem hastighed, dette vil udhule de fleste materialer.

Der er 2 overordnede systemer. Skæring med ren vand, og skæring med vand tilsat slibemiddel.

Hvad kan man skære? og hvad kan ikke skæres?
Vandstråleskæring skærer i næsten ethvert materiale, der kan placeres på maskinens bord.

De mest populære materialer er metaller (især aluminium, fordi det er forholdsvis blødt), fordi man med vandskæring kan skære indviklede former i høj præcision, hurtigt og økonomisk.

Vandstråleskæring er også meget anvendelig til skæring i sten og glas, fordi vandstråle kan lave meget indviklede former der normalt ikke er muligt ved hjælp af traditionelle bearbejdningsmetoder.

Et af de meget få materialer, vandskæring ikke kan skære, er diamanter og hærdet glas. Diamanter er for hårdt at skære. Hærdet glas vil splintre når det er skåret med en vandstråle.
Nogle kompositmaterialer (lag af forskellige materialer klemt sammen) ikke kan skæres, primært fordi vandet kan sive mellem lagene og "delaminering" af materiale fremkommer. Men mange kompositmaterialer kan dog skæres, det krævet blot nogle specielle teknikker.

Er du i tvivl, kontakt da vores tekniske afdeling der gerne hjælper med prøveskæringer: Prøveskæringer kan udføres på vort lager.

Brug vores stor erfaring med inline vandstråleskæring.

QteC er lagerførende i tilbehør og reservedel til de fleste maskiner og pumper, og vi levere normalt fra dag til dag.


Qtec ApS

Lundsbjerg Industrivej 17
6200 Aabenraa
Denmark

Phone: +45 73662100

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

https://qtec.dk

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Login Form


© Tech Space. All rights reserved 2022